Πώς λειτουργεί

Στόχος του facebeam.gr είναι η εύκολη και δωρεάν αναζήτηση εκπαιδευτικών, γιατρών κ άλλων πολλών επαγγελματιών που παρέχουν τις υπηρεσίες τους στο διαδίκτυο σε πραγματικό χρόνο.

Η αναζήτηση γίνεται με τρία απλά βήματα, δίνοντας την δυνατότητα στον πιο απλό χρήστη να γνωρίσει τα οφέλη σύγχρονων μεθόδων εκπαίδευσης, θεραπείας και επικοινωνίας.


1. Πρώτα επιλέγετε την ειδικότητα που σας ενδιαφέρει μέσα από τις λίστες επαγγελμάτων που υπάρχουν στην αρχική οθόνη2. Αμέσως μετά μπορείτε να επιλέξετε τον επαγγελματία που θα συνεργαστείτε από τα μέλη της ομάδας του facebeam.gr βάση των πληροφοριών που σας παρέχουμε.3. Τέλος επικοινωνείτε με τον επαγγελματία που επιλέξατε μέσω των links επικοινωνίας που σας παρέχει το facebeam.gr για να ορίσετε το online ραντεβού σας την ώρα και μέρα της επιλογής σας.Η τηλεκπαίδευση, τηλεθεραπεία και τηλεδιάσκεψη μπορεί να πραγματοποιηθεί εύκολα χρησιμοποιώντας εφαρμογές που παρέχουν δυνατότητα real time video, όπως οι δωρεάν Skype, Viber, Messenger, Moodle, καθώς και πολλές πιο εξειδικευμένες συνδρομητικές.

Η επιλογή της εφαρμογής που θα χρησιμοποιήσετε γίνεται σε συννενόηση με τον επαγγελματία που θα επιλέξετε. Στο facebeam.gr κάθε επαγγελματίας δηλώνει την πλατφόρμα που χρησιμοποιεί.