Τρόποι πληρωμής

Οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής για την αγορά των συνδρομών σας είναι οι ακόλουθοι:


•- Τραπεζική κατάθεση. Μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα που αντιστοιχούν στην παραγγελία σας στον λογαρμασμό μας στην ALPHA BANK που σας δίνουμε παρακάτω:

ALPHA BANK : GR9201407320732002002003334

Δικαιούχος: Παπαγιαννόπουλος Μηνάς

  • Αφού επιλέξετε τον συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής κατά την παραγγελία σας, τότε πηγαίνετε σε κάποιο από τα διαθέσιμα καταστήματα της ALPHA BANK στην περιοχή σας και καταθέτετε τα χρήματα της παραγγελίας. Σε περίπτωση που κάνετε μεταφορά ποσού από άλλη τράπεζα τότε θα πρέπει να επιλέξετε να επιβαρυνθείτε με το σύνολο των τραπεζικών εξόδων (καταθέτη-παραλήπτη). Θα πρέπει δηλαδή να καταθέσετε και την τραπεζική προμήθεια για να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας. Στην κατάθεση σας θα πρέπει στο πεδίο αιτιολογία να σημειώσετε το ονοματεπώνυμο σας.

– Πιστωτική κάρτα. Γίνονται δεκτές πιστωτικές – χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες των Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners. Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται με κάρτα, γίνονται μέσα στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας ALPHABANK και δεν διατρέχεται κανένας κίνδυνος απώλειας ή κλοπής προσωπικών στοιχείων της κάρτας σας.

– Πληρωμή με ψηφιακό πορτοφόλι (wallet), με δυνατότητα αποδοχής της νέας πρωτοποριακής υπηρεσίας πληρωμών Masterpass. Για περισσότερες πληροφορίες για τη συγκεκριμένη υπηρεσία μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ: http://www.masterpass.gr/#el-gr/formerchants

– Paypal Μπορείτε να πληρώσετε διαμέσου του Paypal


Πολιτική ακύρωσης

Η ακύρωση μιας συνδρομής μπορεί να πραγματοποιηθεί εντός 14 ημερών με πλήρη επιστροφή του ποσού. Σε αντίθετη περίπτωση δεν δίνατε να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη ενέργεια και κανένα ποσό δεν επιστρέφεται στον πελάτη.